eurorobot-distribucija-kućanskih-uređajaTrgovačko društvo EUROROBOT d.o.o., sa sjedištem u Zagrebu, osnovano je 2009. godine. Poduzeće je ekskluzivni uvoznik i distributer poznatih svjetskih brandova i njihovih prestižnih proizvoda koji zadivljuju svijet i hrvatske potrošače. Za tržište Hrvatske smo ekskluzivni uvoznik korporacije iRobot (robotski usisivači), STADLER FORM (pročišćivači zraka, ovlaživači, ventilatori, odvlaživači, raspršivači mirisa), PRINCESS (mali kučanski aparati), SEVERIN (mali kučanski aparati). Prodajni asortiman neprestano se proširuje kako bi zadovoljio potrebe tržišta.

Dokazali smo se kao uspješan veletrgovac u području robe široke potrošnje te surađujemo sa nizom renomiranih hrvatskih maloprodajnih lanaca, koji su nam ukazali svoje povjerenje .

Naša primarna djelatnost je veleprodaja ali posjedujemo i maloprodajne trgovine. Naša iRobot prodajna mjesta su u Zagrebu (ARENA centar) i web prodaja na adresi www.irobot.hr.

Posjedujemo skladište koje je locirano na samom ulazu na zagrebačku obilaznicu, što je idealna lokacija za brz i jednostavan transport robe nadolazeće iz okolnih zemalja te za transport u sve dijelove Hrvatske. To nam omogućuje brzo i efikasno izvršenje zahtjeva naših poslovnih partnera.

U narednom periodu EUROROBOT d.o.o. će nastojati da prati svjetske trendove i da zadovoljava visoka očekivanja i potrebe potrošača na Hrvatskom tržištu.