Stadler Form – Viktor

Duboko udahnite s VIKTOROM!    

Duboko udisanje svježeg i čistog zraka je nešto o čemu mnogi koji pate od peludnih alergija i astme mogu samo sanjati. Pročišćivači zraka nude rješenje unutar četiri zida. Pročišćivač zraka Viktor iz tvrtke Stadler Form je dobio certifikat za kvalitetu ECARF za proizvode i usluge koji su prilagođeni ljudima koji pate od alergija, kojeg izdaje Europski Centar za Alergijska Istraživanja. Ovaj uređaj uklanja više od 95% peludi, bakterija i pljesnivih spora koje se nalaze u prostoriji.

Prije su se alergijske reakcije prvenstveno javljale u ljetnim mjesecima, no sada se simptomi javljaju skoro tijekom cijele godine zbog produženog razdoblja oprašivanja. Danas trećina populacije u Europi pati od respiratornih alergija. “Uz uzimanje lijekova, potrebno je i izbjegavati kontakt s alergenima kako bi se spriječile alergijske reakcije. Učinkoviti pročišćivač zraka, kao što je Viktor, dokazano pridonosi poboljšanju kvalitete života ljudi koji pate od alergija,” tvrdi Prof. Dr. Torsten Zuberbier, Ravnatelj ECARF Zaklade.

Zrak u sobama često je opterećen finom prašinom, peludi i neugodnim mirisima, kao i virusima i bakterijama. No Viktor filtrira sve to kroz posebno razvijeni HPP filtrirni sustav™, što vam omogućuje da duboko udahnete svježi zrak! Malen, a opet velik na svoj način – Viktor jasno dokazuje zašto je čisti zrak važan s vrhunskim CADR vrijednostima (Clean Air Delivery Rate – stopa isporuke čistoga zraka). Posebni filtar čisti zrak dok aktivni ugljen eliminira neugodne mirise. I s pet razina rada (ekstremno tiha do snažna) te prigušivanjem LED kontrolnih svjetala u noćnom načinu rada, Viktor vam nikada neće uskratiti dobar noćni odmor! Zasebni mirisni jastučići omogućavaju dodavanje mirisa za prostorije.

VIKTOR BLACK

Specifikacije:
Veličina sobe: do 50 m2 / 125 m3
Snaga: 10 – 38 watt
HPP filtrirni sustav™
Predfiltar, filtar s aktivnim ugljenom
Noćni način rada (zatamnjenje LED svjetala)
Dozator mirisa
5 razina rada
Dimenzije: 196 x 451 x 246 mm (š x v x d)
Težina: 4.9 kg
Razina zvuka: 32.5 – 57 dB(A)

Više o proizvodu možete pogledati OVDJE:

Raspoložljivo:
– bijela boja
– crna boja
.
.

EAN KOD (bijela): 0802322002102
EAN KOD (crna): 0802322002119

MPC: 2.499,00 Kn

ili nazovite nas na (0)1 5619 242