Stadler Form – Robert

ROBERT – popravlja kvalitetu zraka!

Perač zraka Robert je ovlaživač i pročišćivač zraka u jednom. Robert je ugodan pomagač u kućanstvu koji nije samo snažan, već je štedljiv i za svoj rad iziskuje snagu od 7 W .

Perač zraka Robert vlaži i pročišćava zrak čime osigurava zdrav i kvalitetan zrak u prostorijama tijekom cijele godine. Ovaj snažan aparat, koji poboljšava kvalitetu zraka, ujedno isparava 13.2 litre vode na dan, te je prikladan za sobe čija veličina seže do 80m2. Također koristi 7 W električne energije! Robert učinkovito filtrira čestice iz zraka pomoću diskova koji se okreću u vodi, što ga čini idealnim aparatom za ljude koji pate od alergija. Dodavanjem nekoliko kapi željenog mirisa postiže se ugodna i diskretna aromatiziranost u sobi.

Robertov tanak i vrlo elegantan dizajn razvio je Stadler Form u suradnji sa švicarskim dizajnerom Matti Walkerom. Njegove visoke performanse i niska razina potrošenje energije čine ga najučinkovitijim peračem zraka u njegovoj kategoriji. Pokreće se elegantnim pokretom ruke iznad uređaja i nježnim dodirom ekrana. Njegov otmjen izgled postignut je obloženim površinama i sofisticiranim aluminijem.


Robert kao perač zraka učinkovito vlaži i pročišćava zrak, te osigurava ugodan i čisti zrak u prostoriji. Ovaj snažan uređaj za poboljšavanje kvalitete zraka isparava do 13.2 l vode na dan, te je prikladan i za veće prostorije. Potrošnja energije iznosi samo 7 vata. Opremljen je filterima koji se okreću u vodi i učinkovito filtriraju čestice u zraku, što ga čini prikladnim za osobe koje pate od alergija. Robert se može aktivirati elegantnim pokretom ruke i pokreće se nježnim dodirom gumba. Dodavanjem nekoliko kapi željenog aromatiziranog ulja postiže se vrlo diskretan i ugodan miris u prostoriji. Njegov otmjen izgled postignut je obloženim površinama i sofisticiranim aluminijem.

Specifikacije:
Kapacitet ovlaživanja: max.13.2 L / 24h(550 g/h)
Veličina prostorije: do 80 m2 / 200 m3
Spremnik za vodu: 6.3 litara
Snaga: 7 – 30 W
Digitalni higrostat
Filter koji se može čistiti
Ekran na dodir sa senzorom pokreta
Automatski, noćni i način rada za čišćenje
Automatsko isključivanje
Raspršivač mirisa
4 brzine (uklj. Turbo brzina)
Dimenzije: 321 x 471 x 235 mm (š x v x d)
Težina:8.2 kg
Jačina zvuka: 27 – 56 dB(A)

Više o proizvodu možete pogledati OVDJE:

Raspoložljivo:
– crna boja
.

EAN KOD: 0802322002584

MPC: 3.999,00 Kn

ili nazovite nas na (0)1 5619 242