Stadler Form – Albert

ALBERT – suši sve!

Albert je najbolji u svojoj klasi i pruža energetsku učinkovitost 3xA.

Odvlaživač zraka Albert je proizvod dizajnerskog studija tvrtke Stadler Form. Albert dolazi kao najveći spas i prostoriju punu vlage liječi u pravi čas! Albert provodi odvlaživanje na vrlo otmjen i učinkovit način, te je za to i višestruko nagrađivan.

Ideja tvrtke Stadler Form bila je razviti odvlaživač zraka koji je vizualno privlačan, energetski učinkovit i lagan za upotrebu. U usporedbi sa ostalim tradicionalnim odvlaživačima, Albert skladno pristaje velikom broju raznih prostorija. Njegov čist i elegantan dizajn je reultat rada švicarskog dizajnera Matti Walkera. Njegova inovativnost bila je dovoljna da uvjeri čak dvije grupe stručnjaka. Njegov je dizajn osvojio međunarodnu nagradu Red Dot Designa u 2013. Albert je jedini odvlaživač zraka u svojoj klasi u Švicarskoj nagrađivan zbog ocjene energetske učinkovitosti 3xA*.

Albert je jedinstven i sofisticiran suvremeni uređaj koji osigurava zdravu klimu prostorije, bez obzira na to nalazi li se ta prostorija u prizemlju, podrumu, kućama koje se nalaze blizu vode ili sobama za pranje rublja. Ima funkciju kojom se vrti (funkcija oscilacije) i time optimalno raspršuje zrak, osiguravajući odvlaživanje velikih prostorija. Jedna od Albertovih karakteristika je i jedinstveni mjeritelj vremena. To znači da se vrijeme uključivanja i isključivanja može odrediti i na taj način se mogu iskoristiti razlike tarifa električne energije. Albert je također mobilan zahvaljujući kotačima, te se može lako premjestiti sa jednog kraja prostorije na drugi. LED svijetla na uređaju se mogu prigušiti ukoliko prejako svijetle u spavaćoj sobi.


Albert dolazi kao najveći spas i prostoriju punu vlage liječi u pravi čas! Nije važno radi li se o prizemlju, kući u blizini vode ili praoni, jer Albert je jedan učinkoviti uređaj za odvlaživanje zraka: fukncija vrtnje osigurava optimalno raspršivanje zraka, što je posebito potrebno za odvlaživanje velike prostorije. Albert također ima jedinstveni 24-satni mjeritelj vremena za odabir točnog vremena uključivanja i isključivanja uređaja, što omogućava uštedu energije.

Specifikacije:
Kapacitet odvlaživanja: do 20 litara u 24 sata
Veličina prostorije: do 70 m2 / 175 m3
Integrirani higrostat za kontroliranje željene razine vlage
Spremnik za vodu: 4.6 litara
Snaga: max.320W
24-satna funkcija timera za uključivanje i isključivanje
Način vrtnje(oscilacija)
Noćni način rada
Cijev za lako prenošenje
Automatsko gašenje nakon što se spremnik isprazni
Cijev za konstantnu odvodnju
Senzor i funkcija za odmrzavanje
3 brzine
Dimenzije: 350 x 655 x 252 mm (š x v x d)
Težina: 15.6 kg / Jačina zvuka: 33 – 44 dB(A)

Više o proizvodu možete pogledati OVDJE:

EAN KOD: 0802322002478

MPC: 4.499,00 Kn

ili nazovite nas na (0)1 5619 242